Clinica Aspect

Bucuresti, Sector 2, Strada C.A. Rosetti,
numarul 43, apartament 1, parter.

Interfon individual ‘PHILIPS’.

E-mail: office@clinicaAspect.ro

Suntem o echipă de medici specializați în toate ramurile stomatologiei și estetica faciala și oferim servicii de calitate superioară pentru pacienții noștri.

La cabinetul nostru, ne preocupăm de sănătatea și confortul pacienților noștri și folosim cele mai avansate tehnologii și materiale pentru a asigura cele mai bune rezultate în tratamentele stomatologice.

Oferim o gamă largă de servicii stomatologice, de la consultații și tratamente preventive până la intervenții complexe, precum implanturi dentare și chirurgie orală. Indiferent de necesitățile dumneavoastră dentare, suntem aici pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet frumos și sănătos.

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet stomatologic de încredere și profesionist, nu ezitați să ne contactați pentru o programare. Vă așteptăm cu drag!

CINE ȘI UNDE SUNTEM?

Clinica de stomatologie si estetica faciala Aspect este amplasata intr-una din cele mai frumoase zone ale Bucurestiului interbelic, pe strada C.A. Rosetti, in apropierea parcului Gradina Icoanei.

Clinica beneficiaza de sisteme moderne si sigure de igiena si sterilizare, echipamente medicale performante. Materialele si consumabilele utilizate in actul medical sunt de cea mai buna calitate, certificate in Uniunea Europeana.

"ESTETICA ZÂMBETULUI"

Va propunem servicii medicale de calitate oferite de o echipa de medici devotati pacientilor, un mediu ambiant relaxant si preturi competitive. De ce estetica dentara si faciala? Pentru ca este completarea moderna a dictonului mens sana in corpore sano. Omul actual are nevoie, pe langa sanatate, de un aspect placut, iar estetica dentara si faciala sunt complementare.